U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Tonijndip met kappertjes

10 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ‘n Dip (600 g)
  • 100 g tonijn naturel (uitgelekt uit blik)
  • 2 el mayonaise
  • 2 ansjovisfilets
  • 2 el droge witte wijn
  • 1 el kappertjes
  • 2 el olijfolie
  • Staafmixer met hakmolen

Bereiding:

  • Doe de tonijn met de mayonaise, de ansjovisfilets en de wijn in de hakmolen. Pureer tot een gladde tonijndip. Breng op smaak met peper.
  • Dep de kappertjes droog met keukenpapier. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de kappertjes in 2-3 minuten krokant.
  • Schep de tonijndip in een schaaltje en bestrooi met de krokante kappertjes.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 400 kcal
  • 23 g vet waarvan 3 g verzadigd
  • 35 g koolhydraten
  • 11 g eiwit
  • 4 g vezels
  • 1,5 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen