Tonijndip met kappertjes
10 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Doe de tonijn met de mayonaise, de ansjovisfilets en de wijn in de hakmolen. Pureer tot een gladde tonijndip. Breng op smaak met peper.
- Dep de kappertjes droog met keukenpapier. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de kappertjes in 2-3 minuten krokant.
- Schep de tonijndip in een schaaltje en bestrooi met de krokante kappertjes.
- Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 400 kcal
- 23 g vet waarvan 3 g verzadigd
- 35 g koolhydraten
- 11 g eiwit
- 4 g vezels
- 1,5 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen